Twoje Wesele w Hotelu*** Camelot

Wesel Wałbrzych, Wesela Szczawno Zdrój

Pewne wydarzenia są niepowtarzalne i dlatego zasługują na niepowtarzalną oprawę. Wyjątkowe wnętrza Hotelu Camelot są doskonałym miejscem na organizację przyjęcia weselnego. Wybierając nasz hotel w tym szczególnym dniu, mogą być Państwo pewni, iż profesjonalizm i doświadczenie naszego zespołu, zaspokoją Państwa oczekiwania, a indywidualne podejście do każdego Gościa, zadowoli nawet najbardziej wymagających.

Zadbamy o to, aby czuli się Państwo wyjątkowo nie tylko w dniu ślubu, ale także w całym okresie jego przygotowań. W ramach organizacji przyjęć, oddajemy do Państwa dyspozycji trzy przestronne, niezależne, klimatyzowane sale.

Hotel*** Camelot

Bukowy Dworek

Hotel***  Camelot otwarty w 2013 roku oraz Bukowy Dworek, tworzą jeden kompleks położony w samym sercu Parku Szwedzkiego 100m od Pijalni Wód Mineralnych, Hali Spacerowej i Teatru Zdrojowego. Atrakcyjną lokalizację uzupełnia bliskość głównego deptaka Uzdrowiska oddalonego o 100m od naszego obiektu, oraz Strefa ekonomiczna w mieście Wałbrzych.

 

Galeria

Hotel Camelot
Menu od 209 zł
Menu od 239 zł
Menu od 259 zł

Pobierz i Wydrukuj Menu za 209 zł.

Każde menu jesteśmy w stanie dostosować do Państwa potrzeb i możliwości finansowych.

Zapraszamy do osobistego obejrzenia Sal Weselnych
Kontakt: Szymon Wróblewski 698 630 562

Powitanie chlebem i solą

Wino musujące – Toast

Obiad:

Rosół z makaronem

Danie główne podawane na półmiskach:

Kotlet schabowy

Pierś z kurczaka po parysku

Ziemniaki z wody z koperkiem

Ziemniaki zapiekane lub frytki

Zestaw surówek

Zimna płyta:

Deski wędlin, pieczonych mięs:

(karczek, schab ze śliwką, rolada drobiowa, boczek)

Sery żółte i pleśniowe

Śledź w oleju

Pierś z kurczaka z brzoskwinią

Jajko garnirowane na sałatce jarzynowej

Sałatka grecka

Kolorowe roladki drobiowe

Sałatka polo z kurczakiem

Dorsz po grecku

Pieczywo

Kawa, herbata bez ograniczeń

Kawa z expresu dopłata 8 zł/ os

Wódka biała 40 ml /os

Sok owocowy, woda mineralna – 200 ml/os

Dania nocne:

Barszcz czerwony z pasztecikiem

Zupa gulaszowa

RAZEM: od 189zł za osobę

Informujemy iż nie pobieramy żadnych dodatkowych opłat: ( korkowe za alkohol i napoje, wynajem sali, opłata za serwowanie ciast i tortu )

Tort i ciasta we własnym zakresie

Napoje i alkohol we własnym zakresie

Lub

Soki owocowe woda mineralna bez ograniczeń 10 zł / osoba

Alkohol ( wódka biała ) do ceny hurtowej doliczamy 10 %

Tatar wołowy 17 zł porcja, tatar z łososia 17 zł

Bufet Wiejskich Przysmaków od 20 zł do 49 zł od osoby (w zależności od asortymentu):

smalec, ogórki kiszone, pomidory, pasztet, kaszanka, kiełbasy wiejskie, salceson, zasmażane pierogi: ruskie, z kapustą i grzybami, kapustą i mięsem, z mięsem, szpinakowo-serowe, podsmażane ziemniaki z boczkiem i cebulką, kapusta z grzybami, bigos, gołąbki, żeberka, golonka, pulpety drobiowe, gulasz staropolski, szaszłyki, chleb wiejski

Bufet rybny 39 zł od osoby:

faszerowany łosoś, sandacz, pstrąg, jesiotr, szczupak (2 do wyboru), tymbaliki rybne, rolada rybna, galantyna rybna, wędzony łosoś , tatar z łososia, sałatka z krewetkami

Bufet deserowy 30 zł od osoby:

  1. Ciasta pieczone 3 rodzaje,

  2. Wariacje deserowe: mus brzoskwiniowy, malinowy, gruszkowy, ananasowy , karmelowy, czekoladowy, jabłka z cynamonem i kruszonką, deser tiramisu, deser migdałowo-karmelowy, panna cotta, creme brulee, sałatka owocowa (5 do wyboru )

POPRAWINY

Obiad 59 zł od osoby :

Żurek staropolski z jajkiem

Zawijas wieprzowy faszerowany boczkiem, cebulą i ogórkiem kiszonym

Kapusta zasmażana

Ziemniaki

Kawa, herbata bez ograniczeń – 6 zł od osoby

Kawa z expresu dopłata 8 zł/ os

Soki owocowe, woda bez ograniczeń – 10 zł od osoby

Nocleg dla pary młodej – gratis (w dniu wesela)

Nocleg dla gości weselnych:

130 zł od osoby (pokój 2-osobowy, Hotel*** Camelot)

110 zł od osoby (pokój 3-osobowy, Hotel*** Camelot)

95 zł od osoby ( pokój 4-osobowy, Hotel*** Camelot)

95 zł od osoby (pokój 2-osobowy, Bukowy Dworek)

85 zł od osoby (pokój 3-osobowy, Bukowy Dworek)

Cena gwarantowana przy płatności gotówką
Śniadanie w formie bufetu szwedzkiego – 15 zł / osoba

Informujemy, że istnieje możliwość ustalenia menu dostosowanego do Państwa indywidualnych potrzeb i możliwości finansowych.

Pobierz i Wydrukuj Menu za 209 zł.

Każde menu jesteśmy w stanie dostosować do Państwa potrzeb i możliwości finansowych.

Zapraszamy do osobistego obejrzenia Sal Weselnych
Kontakt: Szymon Wróblewski 698 630 562

Powitanie chlebem i solą

Wino musujące – Toast

Obiad:

Rosół z makaronem lub krem z toskańskich pomidorów

Danie główne podawane na półmiskach:

Kotlet schabowy po kowalsku (z pieczarkami i żółtym serem)

Pieczeń z karczku w sosie

Pierś z kurczaka po parysku

Ziemniaki z wody

Ziemniaki zapiekane lub frytki

Kluski Śląskie

Zestaw surówek

Zimna płyta:

Deski wędlin, pieczonych mięs

(karczek, schab ze śliwką, rolada drobiowa, boczek)

Sery żółte i pleśniowe

Pasztet Staropolski

Śledź w oleju

Śledź w sosie remoulade

Schab faszerowany chrzanem

Pierś z kurczaka z brzoskwinią

Jajko garnirowane na sałatce jarzynowej

Galantyna z kurczaka

Sałatka grecka

Sałatka polo z kurczakiem

Dorsz po grecku

Galaretka wieprzowa

Kolorowe faszerowane roladki drobiowe

Pieczywo

Kawa, herbata bez ograniczeń

Kawa z expresu dopłata 8 zł/ os

Wódka biała 40 ml /os

Sok owocowy, woda mineralna -200 ml/os

Dania nocne:

Barszcz czerwony z pasztecikiem

Zupa gulaszowa

Pieczone kurczaki w całości faszerowane kapustą i zapiekanymi ziemniakami

RAZEM: od 219 zł za osobę

Informujemy iż nie pobieramy żadnych dodatkowych opłat: ( korkowe za alkohol i napoje, wynajem sali, opłata za serwowanie ciast i tortu )

Tort i ciasta we własnym zakresie

Napoje i alkohol we własnym zakresie

Lub

Soki owocowe woda mineralna bez ograniczeń 10 zł / osoba

Alkohol ( wódka biała ) do ceny hurtowej doliczamy 10 %

Tatar wołowy 17 zł porcja, tatar z łososia 17 zł

Bufet Wiejskich Przysmaków od 20 zł do 49 zł od osoby (w zależności od asortymentu):

smalec, ogórki kiszone, pomidory, pasztet, kaszanka, kiełbasy wiejskie, salceson, zasmażane pierogi: ruskie, z kapustą i grzybami, kapustą i mięsem, z mięsem, szpinakowo-serowe, podsmażane ziemniaki z boczkiem i cebulką, kapusta z grzybami, bigos, gołąbki, żeberka, golonka, pulpety drobiowe, gulasz staropolski, szaszłyki, chleb wiejski

Bufet rybny 39 zł od osoby:

faszerowany łosoś, sandacz, pstrąg, jesiotr, szczupak (2 do wyboru), tymbaliki rybne, rolada rybna, galantyna rybna, wędzony łosoś , tatar z łososia, sałatka z krewetkami

Bufet deserowy 30 zł od osoby:

  1. Ciasta pieczone 3 rodzaje,

  2. Wariacje deserowe: mus brzoskwiniowy, malinowy, gruszkowy, ananasowy , karmelowy, czekoladowy, jabłka z cynamonem i kruszonką, deser tiramisu, deser migdałowo-karmelowy, panna cotta, creme brulee, sałatka owocowa (5 do wyboru )

POPRAWINY

Obiad 59 zł od osoby :

Żurek staropolski z jajkiem

Zawijas wieprzowy faszerowany boczkiem, cebulą i ogórkiem kiszonym

Kapusta zasmażana

Ziemniaki

Kawa, herbata bez ograniczeń – 6 zł od osoby

Kawa z expresu dopłata 8 zł/ os

Soki owocowe, woda bez ograniczeń – 10 zł od osoby

Nocleg dla pary młodej – gratis (w dniu wesela)

Nocleg dla gości weselnych:

130 zł od osoby (pokój 2-osobowy, Hotel*** Camelot)

110 zł od osoby (pokój 3-osobowy, Hotel*** Camelot)

95 zł od osoby ( pokój 4-osobowy, Hotel*** Camelot)

95 zł od osoby (pokój 2-osobowy, Bukowy Dworek)

85 zł od osoby (pokój 3-osobowy, Bukowy Dworek)

Cena gwarantowana przy płatności gotówką
Śniadanie w formie bufetu szwedzkiego – 15 zł / osoba

Informujemy, że istnieje możliwość ustalenia menu dostosowanego do Państwa indywidualnych potrzeb i możliwości finansowych.

Pobierz i Wydrukuj Menu za 259 zł.

Każde menu jesteśmy w stanie dostosować do Państwa potrzeb i możliwości finansowych.

Zapraszamy do osobistego obejrzenia Sal Weselnych
Kontakt: Szymon Wróblewski 698 630 562

Wino musujące – Toast

Obiad:

Rosół z makaronem lub zupa grzybowa z kluseczkami francuskimi

Danie główne serwowane na półmiskach:

Schab faszerowany grzybami

Rolada wieprzowa w sosie pieczeniowym

Zawijaniec drobiowy faszerowany szpinakiem i serem feta

Ziemniaki z wody

Ziemniaki zapiekane lub frytki

Kluski Śląskie

Zestaw surówek

Zimna płyta:

Deski wędlin, pieczonych mięs:

(karczek, schab ze śliwką, rolada drobiowa, boczek)

Sery żółte i pleśniowe

Pasztet staropolski

Śledź w oleju

Śledź w sosie remoulade

Schab faszerowany chrzanem

Pierś z kurczaka z brzoskwinią

Jajko garnirowane na sałatce jarzynowej

Galaretka Wieprzowa

Kolorowe faszerowane roladki drobiowe

Galantyna z kurczaka

Ozorek w galarecie

Sałatka grecka

Sałatka polo z kurczakiem

Sałatka nicejska z tuńczykiem

Rostbef szpikowany na sałatce żydowskiej

Szparagi zawijane w szynce

Tymbaliki rybne

Pieczywo

Kawa, herbata bez ograniczeń

Kawa z expresu dopłata 8 zł/ os

Wódka biała 40 ml /os

Sok owocowy, woda mineralna – 200 ml /os.

Dania nocne:

Barszcz czerwony z pasztecikiem

Strogonof

Płonące udźce wieprzowe podawane z zasmażanymi ziemniakami i z kapustą z leśnymi grzybami

RAZEM: od 239 zł za osobę

Informujemy iż nie pobieramy żadnych dodatkowych opłat: ( korkowe za alkohol i napoje, wynajem sali, opłata za serwowanie ciast i tortu )

Tort i ciasta we własnym zakresie

Napoje i alkohol we własnym zakresie

Lub

Soki owocowe woda mineralna bez ograniczeń 10 zł / osoba

Alkohol ( wódka biała ) do ceny hurtowej doliczamy 10 %

Tatar wołowy 17 zł porcja, tatar z łososia 17 zł

Bufet Wiejskich Przysmaków od 20 zł do 49 zł od osoby (w zależności od asortymentu):

smalec, ogórki kiszone, pomidory, pasztet, kaszanka, kiełbasy wiejskie, salceson, zasmażane pierogi: ruskie, z kapustą i grzybami, kapustą i mięsem, z mięsem, szpinakowo-serowe, podsmażane ziemniaki z boczkiem i cebulką, kapusta z grzybami, bigos, gołąbki, żeberka, golonka, pulpety drobiowe, gulasz staropolski, szaszłyki, chleb wiejski

Bufet rybny 39 zł od osoby:

faszerowany łosoś, sandacz, pstrąg, jesiotr, szczupak (2 do wyboru), tymbaliki rybne, rolada rybna, galantyna rybna, wędzony łosoś , tatar z łososia, sałatka z krewetkami

Bufet deserowy 30 zł od osoby:

  1. Ciasta pieczone 3 rodzaje,

  2. Wariacje deserowe: mus brzoskwiniowy, malinowy, gruszkowy, ananasowy , karmelowy, czekoladowy, jabłka z cynamonem i kruszonką, deser tiramisu, deser migdałowo-karmelowy, panna cotta, creme brulee, sałatka owocowa (5 do wyboru )

Soki owocowe, woda mineralna bez ograniczeń 8 zł/ os.

POPRAWINY

Obiad 59 zł od osoby :

Żurek staropolski z jajkiem

Zawijas wieprzowy faszerowany boczkiem, cebulą i ogórkiem kiszonym

Kapusta zasmażana

Ziemniaki

Kawa, herbata bez ograniczeń – 6 zł od osoby

Kawa z expresu dopłata 8 zł/ os

Nocleg dla pary młodej – gratis (w dniu wesela)

Nocleg dla gości weselnych:

130 zł od osoby (pokój 2-osobowy, Hotel*** Camelot)

110 zł od osoby (pokój 3-osobowy, Hotel*** Camelot)

95 zł od osoby ( pokój 4-osobowy, Hotel*** Camelot)

95 zł od osoby (pokój 2-osobowy, Bukowy Dworek)

85 zł od osoby (pokój 3-osobowy, Bukowy Dworek)

Cena gwarantowana przy płatności gotówką
Śniadanie w formie bufetu szwedzkiego – 15 zł / osoba

Informujemy, że istnieje możliwość ustalenia menu dostosowanego do Państwa indywidualnych potrzeb i możliwości finansowych.

Opinie

O Naszym Hotelu

Wojciech

Opinia z Google

Wybierając miejsce na nasze wesele, chcieliśmy, żeby było pięknie, spokojnie i żeby wszyscy nasi goście mogli przenocować po imprezie. Do Hotelu Camelot trafiliśmy przypadkiem, ale już od pierwszego spotkania wiedzieliśmy, że uda nam się stworzyć tam wesele, o jakim marzymy. Każda z osób, z którymi rozmawialiśmy, starała się nam jak najbardziej pomóc. Dodatkowo miejsc noclegowych jest tyle, że wszyscy nasi goście mogli nocować po imprezie w komfortowych pokojach. Dzięki dobrej współpracy Hotelu z firmą dekoracyjną PanDecor nasze wesele było najpiękniejsze, jakie kiedykolwiek widzieliśmy. Dodatkowo jedzenie było bardzo smaczne i spełniło nasze wymagania.

Monika K

Opinia z Google

Nie mogliśmy wymarzyć sobie lepszego miejsca na slub! Świetny kontakt z managerką, przepyszne jedzenie, obsługa kelnerska na najwyższym poziomie, klasa sama w sobie!!! Mega polecam !!! Cały wieczor był dokładnie taki jaki powinien być. A co najważniejsze goście bardzo zadowoleni, niektórzy maja nawet plan by zorganizować tam swoje imprezy 🥰
Hotel super , jedyny minus ale to już moje widzimisię to dywany na podłogach, o wiele łatwiej byłoby utrzymać czystość na panelach albo kaflach (choć wiem ze w najlepszych hotelach 5* tez maja dywany) No i zbyt miękkie łóżka ale to tez kwestia gustu.
Bardzo polecam!!!!!

Robert Borkowski

Opinia z Google

Bardzo fajnie ukryty w zaciszu obiekt. Niesamowita stara architektura, wewnątrz dosyć duża sala konferencyjna, duża stołówka, bardzo smaczne jedzenie, bardzo duży wybór. Korzystając z pobytu w Bukowym Dworku, który jest na zapleczu obiektu meldujemy się w Camelot i możemy wykupić posiłki także tutaj. Miejsce położone blisko Parku Zdrojowego im. Wieniawskiego, blisko jest deptak, dużo różnych sklepów, restauracji i kawiarni, Bardzo polecam, na pewno tam wrócimy!

Kasia Górka

Opinia z Facebook
Polecamy Hotel Camelot w 100%ach pod każdym względem. Jako miejsce do organizowania wesel- genialne! Obsługa wesela po prostu wspaniała zaczynajac od Menadżerów kończąc na Kelnerach. Jedzenie pyszne, niczego nie brakowało, miejsce przecudowne, sala piekna, jasna. Jeśli chodzi o nocleg, Hotel Camelot dostaje najwyższa możliwą ocenę. Jest tu czysto, śniadania są pyszne, duży wybór, z zawsze świeżym pieczywem. Nawet w niedziele bez handlu 🙂
Genialne miejsce! Polecamy!
Kasia i Marcin